Full List of Western Media Awards (WMA) nominees

Western Media Awards have released the final list of nominees in the 2016/2017 Awards.

The awarding body who last awarded in 2014 December at Kakyeka Stadium on an event where Amama Mbabazi was the guest of honor and Bebe Cool the main performer have resumed nominated 75 Western Uganda media companies and personalities in various categories.

Here is the full list of nominees

Radio Personality of the year (Male Face of the Radio in western Uganda)
a). Murungi Ivan——Radio West .
b). Agaba Andrew—— V.O.K
c). Mugume Vincent——–V.O.T
2.Radio Personality of the year (Female Face of the Radio in western Uganda)
a).Rhona Desire ——Radio Rukungiri
b).Sarah Mubest —–Radio West
c).Kusiima Carol—–Dana Fm
3. Best Sports Program of the year
a).DJ Nesta ——-Gold FM
b).Mwenefred Santos —–UBC West
c). Kabateri Pato——–Radio West
d). Amanya Andrew ——Hope Radio
e).Ddungu Mike ———–Vision Radio
4. Outstanding western Talent of the year
a). Patrick Omugwadde—-R. West
b)Prisca Tweteise ———UBC West
c)Kacene ———————-V.O.K
5.Music Show Host(s) of the year
a).Amigo Geralds ——–Hope Radio
b).Williams ——————Dana FM
c). Mugerwa Shone—-World FM

6.News And Current Affairs program of the year
a).James Kasirivu ———Endigito FM
b).Katahinga Elly———-Radio Ankole
c).Vincent Mujurizi——-Radio west
7. Best News Anchor of the year
a).Robert Katemburura—-Hoima FM

b).Nyitera ———–Voice of Kigezi FM
c). Otebwa Racheal__——-UBC west
8.Morning Show of the year
a). Kabagambe Patrick—-Radio west
b). Mutembandegye —-Vision Radio
c).Salongo Dancan—– V.O.Kigezi
9.Best News Reporter of the Year
a).Anthony Kusasira–Radio Ug.ne.wk
b). Tusabe Ruth ——–V.O.Toro/ NTV
c).Twongyeirwe Scola —–UBC West
10.Late Afternoon Show of the year
a).Kusiima Carol ——-Dana fm
b). Muhereza Rodger—-Vision Radio
c).Mbabazi Charity——–Radio West
11.Evening /Late Night Show of the year
a).Akankwasa Filbert —-Radio West
b). Rhona Desire —-Radio Rukungiri
c). Bashir—————;Voice of Kigezi
12.Outstanding PWD Talent of the year
a).Kijana Man——-BFM
b). Mugabe Robert —–UBC West
c). Mariam ———UBC West
13.Teen/Kids Program of the year
a). Joash Muhangi——-UBC west
b). Anabell Twinomugisha —-Radio west
c).Mugwisagye Brenda——V.O.K
14.Mid -Morning Show of the year
a).Clare Kyopa——Endigito Fm
b). Mbabazi Charity——–Radio West
c). Polyn Karungi ————-V.O.T
d). Wilberforce T ——–;World fm
e) Persy ————V.O.Kigezi
15.Gospel Show Of the Year
a). James King Bagyenzi———–Hope Radio
b).Kaihura Clare———–Dana fm
c).Blessed&Nyakoojo ——V.O.T
d).Phoebe Ashaba——UBC West
16.Best Print Journalist of the year
a). Ronald Agaba——–Entatsi
b). Ayebazibwe Amosius ——-Orushenda
c).Nomax_——————–Orumuri
17. Cultural Show of the year
a). Kabangira Elliot——-Radio Ankole
b). Rev Richard Baguma—- V.O.
c).Nahabwe Esther— Theo Fm

18.Upcoming Radio Presenter of the year
a).Asasira Saphra ——Radio Ankole
b).Asiimwe Jenifer ——–UBC West
c).Williams Da Mountain —Dana Fm
19. Outstanding Radio Station Imaging of the year
a).Arineitwe John ——– UBC West
b).Grace———- Kisoro Fm
c). Busenge Robert ———-Kitara Fm
d).Salongo Dancan ———V.O.K
e).Kaheesi Edward———Dana fm
20.Talk Show Of the Year
a). Twebaze Prosper —-Freedom Fm
b).Joshua Tukesiga ——Vision Radio
c).EdSon Kinene———Radio Rukungiri
21. OutstandingPrint Media House of the year
a).Orumuri
b).Entatsi
c). Orushenda
22.Outstanding Digital Media House of the year
a).Mbarara News
b).Uganda Watch
c). Ug Blizz
d).Blink
e).MK
23.TV Personality of the year (Male Face of TV in western Uganda)
a).Kahangura Edidian —-TVWest
b). Businsino———TVWEST
c).Vincent Mujurizi……..TVWest
24.TV Personality of the year (Female Face of TV in western Uganda)
a).Mubest Sarah ———-TV West
b).Maureen —————–Liberty TV
c).Martha ——————-TVWestWest
d).Orishaba Adella——–TV West

Nasa Tushabe

Believe in yourself, just like that, others will start believing in you also